Prijzen, beschikbaarheid & reserveren

Prijzen, beschikbaarheid & reserveren

Wij zijn altijd blij als we een nieuwe reserveringsaanvraag krijgen. Samen met jou kijken we naar alle mogelijkheden en wensen die jij hebt om van jouw training een succes te maken. We vinden het belangrijk dat jij de vrijheid ervaart om jouw training te houden zoals jij dat graag zou willen. Bély Bas is alleen exclusief te huur, dus je zult geen hinder ondervinden van andere groepen.

Prijzen 2019

Onze prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en theedoeken en eindschoonmaak. Huurperiode van minimaal 3 nachten. 

Prijs per nacht 195 euro

We hebben speciale prijzen voor startende ondernemers, neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

Prijzen zijn op basis van 15 personen. Prijzen zijn niet dag- of seizoensgebonden. Prijzen zijn BTW-vrij en exclusief toeristenbelasting.

Wil je eerst komen kijken bij ons, om aan te voelen of wij en onze plek geschikt zijn voor jouw training, workshop of cursus? Kom dan naar ons ondernemersweekend. Zo kan je onze locatie uitproberen als gast en tegelijkertijd netwerken en brainstormen voor jouw business.

 

 

Beschikbaarheid & reserveren

Wil je een boeking plaatsen? Stuur een email naar welkom@belybas.nl met de periode en eventueel aanvullende informatie.  We nemen dan contact met je op om jouw wensen te bespreken! Staan jouw voorkeursdagen in optie? Stuur ons dan alsnog een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

Kalender word geladen......
- Vrij
 
- Bezet
 
- Optie