Business Boost

Business Boost

Het lijkt misschien nog ver weg, maar wil jij in 2019 direct goed starten met je bedrijf? In de eerste week van januari al je blogs schrijven voor het hele jaar? Of eindelijk die video cursus uitwerken en opnemen?

Wanneer? 1 januari – 5 januari 2019

De eerste week van januari ben je bij ons welkom om je bedrijf een boost te geven. Michiel en Sibel hebben mega kennis over ondernemen, schrijven, bloggen en videocursussen. We willen graag die kennis met jou delen en jou helpen om 2019 fantastisch te beginnen!

In deze week is er plek voor maximaal 4 personen. Je hebt de beschikking over een eigen ruime kamer en gedeeld sanitair.

Kosten? €790 euro.

Dit is inclusief maaltijden en overnachtingen. Exclusief de reis naar ons toe (op moment van schrijven bedraagt een retourticket 100,-) Je vliegt gemakkelijk met Transavia van Rotterdam naar Bergerac, waar wij je ophalen.

Reserveer en betaal je jouw plek voor 1 november?
Dan geven wij jou €120,- euro korting!
Je betaald dan €650,- euro voor 5 dagen business boost!

Het is mogelijk om je verblijf te verlengen met extra dagen, dit voor €50 euro per nacht, wij brengen je dan op 8 januari weer terug naar Bergerac.

Je vliegt op 1 januari om 13:25 en op 5 januari land je om 12:00 weer op Rotterdam. Wij regelen alles voor je verblijf hier in Frankrijk. 

Start jouw 2019 in Frankrijk, om van 2019 jouw mooiste business jaar tot nu toe te maken!

Gaan je ogen hiervan sprankelen, krijg je kriebels in je buik? Meld je dan direct aan voor de business boost week!

Business Boost

Na aanmelding ontvang je van ons persoonlijk een bevestiging. Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben voor je jezelf aanmeld? Op onze contact pagina vind je ons telefoonnummer en email adres!