Accommodatie

Onze accommodatie Bély Bas voor maximaal 12 personen bevindt zich in het Frans 16e-eeuwse achterhuis en op de zolder van het 18e-eeuwse voorhuis van de hoeve. Door de oude dikke stenen muren, balken en de uitstraling waan je je in lang vervlogen tijden. En je geniet van het uitzicht over landerijen.

Faciliteiten

Naast een ruime leefkeuken en lounge met goedgevulde boekenkast, hebben we buiten een zwembad en een jacuzzi. De keuken is compleet uitgerust met onder andere een vaatwasser, vriezer, koffiezetapparaat (senseo en filter), mixer, bakvormen et cetera.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Wij zorgen ook voor handdoeken en keukentextiel, dat scheelt in de bagage.

Wil je een training geven op Bély Bas? Wij weten hoe fijn het is als er verschillende faciliteiten aanwezig zijn op een trainingslocatie. We hebben altijd een flipover en beamer voor je klaarstaan en je kunt altijd met ons overleggen of wij bepaalde dingen, zoals yogamatjes, op voorraad hebben. We vinden het fijn om in overleg te gaan om jouw training zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lekker eten

Je beschikt in Bély Bas over een eigen keuken en zijn verschillende mogelijkheden rondom het eten:

  • gezellig zelf of samen koken
  • we kunnen je helpen om een cateraar te laten komen
  • uit eten gaan in een van de heerlijke Franse restaurants in de buurt

In de keuken staat een 4 meter lange handgemaakte houten tafel waar jullie samen kunnen eten, praten en genieten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de boodschappen voor het ontbijt, de lunch en het avondeten voor je te doen. Vertel ons wat je wenst, we helpen je graag.

Slapen in de accommodatie

Op de zolder van de hoeve bevinden zich de slaapkamers en de sanitaire voorzieningen:

  • 4 fijne kamers met fris opgemaakte één of tweepersoonsbedden voor 12 personen
  • 2 douches
  • 2 toiletten
  • 2 wastafels

Het buitenerf

Je kunt op verschillende plekken buiten zitten met elkaar. Je hebt buiten ook oneindige landerijen en bossen tot je beschikking. Het ruime houten zwembad maakt de warme zomerdagen een stuk dragelijker. Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar.
Bély Bas heeft zijn eigen escape game op het terrein, zie www.escape-belybas.fr voor meer informatie.

>> Klik hier voor de beschikbaarheid en prijzen